Verzorg én verwen je voeten met een pedicure

Onze voeten zijn een waardevol lichaamsdeel. Een gemiddelde persoon neemt tot tienduizend stappen per dag, wat neerkomt op ongeveer 200.000 km op een mensenleven. We verrichten er ook al eens intensieve arbeid mee, wat leidt tot ongemakjes als pijn, stijfheid, en kloven. Genoeg om een regelmatige extra voetverzorging te overwegen. Heb je al eens aan een pedicure gedacht?

Lees meer
Shiatsu massage te Meerhout enkel op afspraak duomassage

Wat mag je verwachten van een Shiatsu massage?

Over ons hele lichaam lopen meridianen die een sluis van levensenergie vormen. We noemen ze ook wel energiebanen. Ze hebben een eigen rol en zijn stuk voor stuk gelinkt aan een van onze organen. Met name Shiatsu massage kan helpen om onze meridianen te deblokkeren.
 
Lees meer
Voetmassage, voetverwenning in combinatie met voetmassage

5 voordelen van voetmassage

Veel aandacht besteden we meestal niet aan de verzorging van onze voeten. Jammer! Ze worden dagelijks als slaafje gebruikt en verdienen daarom zeker een regelmatige behandeling. Het is ook gewoon ontspannend en gezond om je voeten af en toe onder handen te nemen.

 
Lees meer

Modder is heilzamer dan je denkt

Modder. Als je gaat wandelen loop je er graag met een boog omheen, en ook ‘s zomers op een festivalweide krijg je er liefst niet mee te maken. Toch is modder ook een product dat al eeuwenlang meegaat in de wellness. De geneeskrachtige en ontspannende werking van pakkingen met modder is reeds lang aangetoond. Ze zijn ideaal om zelf te beleven, apart of als onderdeel van een arrangement.

 
Lees meer
5 fabels over massage ontkracht schoonheidsinstituut meerhout

Vijf fabels over massage ontkracht

Mag je een massage krijgen als je zwanger bent? En is zo’n behandeling pas echt zinvol als ze een beetje pijn doet? Je hoort en leest veel fabeltjes als het over massage gaat. Tijd om er een paar de wereld uit te helpen!

 
Lees meer
gelaatsverzorging Meerhout skincare pedicure

Treed 2017 helemaal zen tegemoet met een wellnessarrangement

De laatste loodjes die nog verwerkt moeten worden, het is een traditie aan het eind van elk jaar. Gelukkig komt er met de kerstperiode een beloning: een tijd van ontspanning dient zich aan. Steeds meer zoeken we de wellness op om helemaal zen te worden. Aan het eind van een stressvolle tijd is een wellnessarrangement bovendien ideaal om jezelf of een goede vriend(in) cadeau te doen.

Lees meer
Balinese massage Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische, stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness rei

Vergeet je zorgen met een Balinese massage

Tijdsdruk op het werk, de dagelijkse race om er tijdig te geraken, de hoeveelheid verwachtingen die op je schouders rust … het zijn de belangrijkste oorzaken van stress. Af en toe moet je lichaam de teller weer even op nul kunnen zetten. Een verwenbehandeling in een wellnesscentrum kan daarbij helpen. En waarom zou je jezelf eens niet verwennen met een Balinese massage?

Lees meer