Modder. Als je gaat wandelen loop je er graag met een boog omheen, en ook ‘s zomers op een festivalweide krijg je er liefst niet mee te maken. Toch is modder ook een product dat al eeuwenlang meegaat in de wellness. De geneeskrachtige en ontspannende werking van pakkingen met modder is reeds lang aangetoond. Ze zijn ideaal om zelf te beleven, apart of als onderdeel van een arrangement.

 

Ontspannend

Egyptenaren, Grieken en Romeinen begrepen al vroeg dat modder een genezende werking heeft. Natuurlijke modder vitaliseert, regenereert en activeert je bovenste huidlagen. Het zorgt voor veel warmte en heeft een ontspannende werking op je gewrichten, spieren, het gehele lichaam maar ook de psyche. 

Reinigend

De natuurlijke modder is rijk aan voedingsstoffen en huminezuren. Dit zorgt voor een intensieve reiniging van je huid. Zo geeft de modder zijn waardevolle werkzame stoffen en sporenelementen aan de huid af, en doet ze droge en rijpere huid er gladder en jonger uitzien.

Wat te verwachten?

Modder wordt toegepast als modderbad of -pakking en is heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten en huidproblemen. Modderpakkingen kunnen zowel koud als warm (tot 48 graden) toegepast worden, vaak voor de behandeling van bepaalde delen van het lichaam.

Het comfort van de cliënt staat voorop tijdens onze massage’s. Jij moet je goed voelen! Daarom heerst in onze massageruimtes een ontspannen sfeer, met zachte, rustgevende muziek die uitnodigt tot loslaten.

De spanningen in je lichaam stromen weg dankzij de zachte, ervaren handen die je masseren. Wie zich helemaal overgeeft, zal zich na de massage totaal relaxed voelen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Wil je dit zelf ontdekken? Contacteer ons om de beschikbare uren te kennen. Heb je nog andere vragen? Wij helpen je graag verder.