Met onze duo massage geniet je samen met je partner, vriend of vriend(in), moeder, dochter ... tegelijkertijd in dezelfde ruimte een welverdiende massage. Dit geeft een extra dimensie aan de reeds weldadige, ontspannende effecten van een gepersonaliseerde massage. Ontdek de perfecte balans tussen een unieke zintuiglijke verwennerij en spectaculaire effectiviteit van deze koppelmassage.

Bij onze duomassages zorgen aangepaste strekkingen , pointes voor diepe ontspanning voor het hele lichaam. Unieke bewegingen en vloeiende overgangen transformeren de houding en laten spanning los. Geniet van een onmiddellijke  stress-release en een uitzonderlijke ervaring van welzijn en harmonie.

Duo relaxatie massage

Ontdek de sereniteit, luxe en verfijning . Onze duo relaxatie massage is een unieke belevenis.  Bieden een ideaal toevluchtsoord aan de drukke tijden.  Even moet niets! Een Moments4u!

Deze koppelmassage is namelijk véél meer dan een massage krijgen naast elkaar. Alles is volledig afgestemd op  een moment voor u en als unieke ervaring om te delen. Van benen tot rug, deze grondige massage ontspant alle spieren en stimuleert de vitale stroom van het lichaam. Een gezichtsmassage voltooit dit energieke ritueel. Vermoeidheid wordt vergeten en het lichaam voelt lichter en diep gerevitaliseerd

Via een intake achterhalen we je voorkeuren: de geur van essentiële oliën, de intensiteit van de duomassages, de muziek, de sfeer,... Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring met alle zintuigen, volledig volgens jouw wens.
Ons aanbod: een duomassage waarbij je kan samen ruiken, horen, voelen, proeven en ervaren zoals jij het wil.

Prijs: €90 (30min.) en €160 (60min.) voor 2 pers.

Duomassage Moments4u Meerhout verschillende massages voor 2 personen

Duo rug schouder nek massage

Geef je over aan een zalige duomassage moment en je zult de voordelen zien en voelen in je uiterlijk, je geest en je algehele gevoel van welzijn. De nek-schouder-rug duo-massage is zeer geschikt voor mensen die een druk bestaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Bij een duo-massage geniet u samen in één ruimte van de massage. Wij bieden  deze hoogwaardige,  duo massage zodat u zich meteen thuis kunt voelen.  Ons doel is om u te verwennen met onze expertise  en je te verrijken met een prachtige huid, een gezuiverd lichaam, een versterkte ziel en een kalmerende geest. In comfort en privacy.

Prijs: €90  (30min.) voor 2 pers.

Rug schouder nek duomassage Meerhout ontspannende massage

Duo Hot-stone massage

Geniet samen met deze steen-goede duomassage. Op maat gemaakt om de gewenste resultaten te produceren, biedt deze multisensoriële massage-ervaring ontspanning, herstel en een scala aan  voordelen. Een Hot stone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen.

De hot stone massage wordt ook wel "La Stone-therapie" genoemd. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

Tijdens de massage worden er zowel grote als kleine stenen gebruikt die een temperatuur hebben van ongeveer 45C°graden. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper op het spierweefsel ingewerkt worden, waardoor de massage meer effect heeft.

Prijs: €100 (30min.) en €180 (60min.) voor 2 pers.

duo-massage Moments4u Meerhout relaxmassage voor 2

Duo Hot-Chocolate massage

Geniet samen van een zinnenprikkelende belevenis!  Deze Hot Chocolate duomassage is een  waarbij zacht gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao-olie.

De massage geeft dan ook een gevoel van diepe rust en totale ontspanning, en schenkt huid en zintuigen een bijzonder wellnessgevoel. Tevens wordt de huid rijkelijk gevoed en verzacht door de gebruikte cacao-olie, en heeft de behandeling zelfs een anti-verouderende werking. De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt!

Prijs: €100 (30min.) en €180 (60min.) voor 2 pers.

Hot chocolate massage Meerhout Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk

Duo Balinese massage

Verlaat de wereld achter je en de wereld draait wel door! Maak gebruik van de mogelijkheid om gelukzaligheid te ervaren Nu is het even een Moment 4 two!
Deze Balinese duomassage verwenning is een mini-reis naar opperste ontspanning. U neemt plaats op verwarmde massagezetels die het gevoel van volledig welbehagen nog versterken.

Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische , stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness reis is. Je kan ervaren hoe deze traditioneel worden toegepast in Bali "Het eiland der Goden".

Prijs: €100 (30min.) en €180 (60min.) voor 2 pers.

Balinese massage duomassage omgeving Kempen

My Sweet Honey massage

Kom gezellig binnen in de wereld van Moments4u en laat de dagelijkse routine en je zorgen achter je! Reserveer een uniek moment voor jezelf. Kom tot rust, ontspan je en laat je meevoeren op de golven van de relaxerende muziek. De tijd staat hier even stil……Je zal buiten stappen als een ander mens, herboren en vol energie om er weer tegen aan te gaan! Samen met een persoon die je erg belangrijk vindt, klim je tijdens de duo massage naar een niveau van totale ontspanning. Je beleeft deze duo-massage samen in een sfeervol kader met gegarandeerde rust en privacy.

De Honing massage is een echte wellness behandeling.
Gouden druppels honing op je lichaam en kundige handen die deze omtoveren tot een waardevolle natuurlijke verzorging.

 

Prijs: €100 (30min.) en €180 (60min.) voor 2 pers.

Duomassage met 2 in dezelfde kamer moeder en dochter

Duo-massage kan een prima moment zijn om je te binden met je partner. Geluk momenten zijn immers pas echt als het wordt gedeeld.