De laatste loodjes die nog verwerkt moeten worden, het is een traditie aan het eind van elk jaar. Gelukkig komt er met de kerstperiode een beloning: een tijd van ontspanning dient zich aan. Steeds meer zoeken we de wellness op om helemaal zen te worden. Aan het eind van een stressvolle tijd is een wellnessarrangement bovendien ideaal om jezelf of een goede vriend(in) cadeau te doen.

 
gelaatsverzorging Meerhout skincare pedicure

Boek je een arrangement bij Moments4u, dan maak je op één dag kennis met de geneugten van beauty, sauna en massage. Dat alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. Verschillende van onze formules bieden de Balinese massage of de overheerlijke hot chocolate massage aan, twee verwenbehandelingen waarover we je reeds eerder vertelden. 


Kies je voor arrangement 2 of 4, dan zul je merken dat daarin een lichaamspakking van Dode Zee modder vervat zit. Tot nu toe bleef die onderbelicht op onze website. Het woord ‘modder’ hoeft je echter helemaal niet af te schrikken. Modder uit de Dode Zee, ook bekend als "peliod", is eigenlijk het bezinksel van de zee en wordt al vele eeuwen gewaardeerd om zijn therapeutische kwaliteiten. Het is een mengsel van organische, dierlijke en plantaardige resten en een hoge concentratie aan mineralen en zouten uit het water.


Aangebracht als pakking op het lichaam vermindert modder uit de Dode Zee stress en vertraagt ze het verouderingsproces van de huid. Nog meer voordelen:

 

  • De modder versterkt het immuunsysteem en verbetert daardoor de weerstand.
  • De werking van de mineralen verbetert de spijsvertering, ontgift en herstelt de vochtbalans van de huidcellen, waardoor deze steviger worden.
  • Ze heeft een heilzaam effect op de bloedcirculatie en verbetert de lokale celstofwisseling.
  • Een weldadige werking bij reuma, spierpijn en gewrichtspijn.


Je merkt het: eigenlijk is elk van onze arrangementen een verwenbehandeling. Ideaal om als cadeaubon te geven of te krijgen, toch? 


Wens je nog bijkomende informatie of wil je de beschikbare uren kennen? Contacteer ons.