Relaxatiemassage , ook als duomassage we time Meerhout

Kom terug tot rust met onze massages

Belgen voelen zich minder gelukkig door de coronacrisis. Dat blijkt uit de cijfers van het Nationaal Geluksonderzoek van UGent en NN. Extra spanning voelen in deze periode is normaal. Door goed voor je lichaam te zorgen, hou je deze spanning al snel binnen de perken. Laat je eens verwennen met een ontspannende massage en kom volledig tot rust.

Lees meer
Alan Caishan Cu53zfbr3lk Unsplash

Massage doet je immuunsysteem deugd

Massage kan verlichtend werken bij burn-out en bij technostress: nieuws dat wel aannemelijk is, maar door critici pas voor ‘vol’ wordt aangezien als het ook door de wetenschap is bewezen. Recent konden onderzoekers van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles aantonen dat massage bevorderend is voor de sterkte van je immuunsysteem.

Lees meer
Moments4u relaxconcept & beauty Meerhout massage voor 2 personen

Helpt massage het genezingsproces bij burn-out vooruit?

Onze huidige maatschappij verwacht erg veel van je. Verhoogde werkdruk in vrijwel alle sectoren, technologische ontwikkelingen die erg snel gaan … je bent elke dag volop bezig. De lat ligt hoog en je moet aan allerlei maatstaven voldoen. Een groeiend aantal mensen krijgt daardoor last van burn-outverschijnselen. Massage is geen wondermiddel voor deze klacht, maar kan wel een aanvullende factor zijn in het herstel van een burn-out.

Lees meer
Bamboemassage . relaxmassage duomassage massage

Is bamboe massage echt zo hip?

De Britse kranten hebben een kwalijke reputatie op het gebied van roddels, maar sommige worden gezien als heuse kwaliteitskranten. Eentje ervan, The Independent, weidde deze maand een groot artikel aan bamboe massage. Volgens de Britten is die techniek uit ons massage-aanbod ‘the next big thing’ binnen de wellness.

 

Lees meer
Duomassage Moments4u Meerhout verschillende massages voor 2 personen

Nieuwe oorzaken voor rug -en nekpijn zijn in opmars

Eind 2018 publiceerde het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid dat ruim 2 miljoen Nederlanders kampen met rug- of nekklachten. België kent een gelijkaardig cijfer. Stress en fysiek zwaar werk blijven de belangrijkste oorzaken, maar er zijn ook ‘nieuwe’ redenen ten tonele gekomen. In vele gevallen kan een weldadige massage je helpen.

 

Lees meer
Nannic Moments4u anti aging behandeling

Nannic NBE schenkt je echt die jonge, strakke huid

Mooi oud worden zonder rimpels, ouderdomsvlekken, slappe huid…wie wil het niet? Cosmeticafirma’s worden giganten omdat hun producten je velletje opnieuw doen ‘stralen’. Toch is lang niet elke crème of behandeling zaligmakend tegen huidveroudering. Wij hebben wél vertrouwen in de behandeling met de Nannic NBE: de resultaten zijn effectief vanaf de eerste sessie zichtbaar.

Lees meer
Nannic monents does Magic Meerhout

Hoe houd je je huid in optimale gezondheid?

Het blijft een dagelijkse uitdaging om je huid in conditie te houden. Belangrijk, want je voorkomen bepaalt een groot deel van de eerste indrukken die je dagelijks maakt. Al kunnen we de tijd ook niet stilzetten. Je huid zal onherroepelijk verouderen. Met een vaste routine en de juiste huidbehandeling op zijn tijd blijft je huid langer gezond.

Lees meer
Schoonheidsspecialiste Meerhout pedicure beauty

Manicure houdt je handen in topvorm

Je handen tasten toe, pakken aan, verrichten de ganse dag werk ... maar ze strelen, verwennen en liefkozen ook. Geen enkel ander lichaamsdeel gebruik je zo veelvuldig en contrastrijk. Zowel privé als professioneel zijn ze bovendien een spiegel voor je persoonlijkheid. Logisch dat je je handen in topconditie wil houden, toch? 

Lees meer
Balinese massage Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische, stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness rei

Schenk jezelf of anderen een Balinese massage

Deadlines, oudercontacten, kerstinkopen, etentjes … de eindejaarsperiode telt meer laatste loodjes dan je denkt. Daarna vangt deel 2 van de kerstvakantie aan, een periode waarin je welverdiend aan genieten mag denken. Waarom zou je niet eens een Balinese massage overwegen? 

Lees meer