5 fabels over massage ontkracht

Vijf fabels over massage ontkracht

Mag je een massage krijgen als je zwanger bent? En is zo’n behandeling pas echt zinvol als ze een beetje pijn doet? Je hoort en leest veel fabeltjes als het over massage gaat. Tijd om er een paar de wereld uit te helpen!

 
Lees meer
Wellness 4

Treed 2017 helemaal zen tegemoet met een wellnessarrangement

De laatste loodjes die nog verwerkt moeten worden, het is een traditie aan het eind van elk jaar. Gelukkig komt er met de kerstperiode een beloning: een tijd van ontspanning dient zich aan. Steeds meer zoeken we de wellness op om helemaal zen te worden. Aan het eind van een stressvolle tijd is een wellnessarrangement bovendien ideaal om jezelf of een goede vriend(in) cadeau te doen.

Lees meer
Balinese massage

Vergeet je zorgen met een Balinese massage

Tijdsdruk op het werk, de dagelijkse race om er tijdig te geraken, de hoeveelheid verwachtingen die op je schouders rust … het zijn de belangrijkste oorzaken van stress. Af en toe moet je lichaam de teller weer even op nul kunnen zetten. Een verwenbehandeling in een wellnesscentrum kan daarbij helpen. En waarom zou je jezelf eens niet verwennen met een Balinese massage?

Lees meer
Gelaatsverzorging

Waarom kiezen voor onze gelaatsverzorgingen?

Misschien had je er nog niet op deze manier over nagedacht: de huid is je grootste orgaan en de bescherming tussen jezelf en de rest van de wereld. Ze krijgt het hele jaar door zeer veel te verduren. Het is dus logisch dat je je huid de verzorging moet bieden die ze nodig heeft. Een aantal zaken kan je eenvoudig in het dagelijkse leven toepassen, maar waarom zou je eens niet mogen genieten van een ‘full option’ gelaatsverzorging in ons schoonheidssalon?

Lees meer
Hot Chocolate Massage

Boost je humeur met de hot chocolate massage

Chocolade is meer dan een zoete zonde. We eten het ook als troostvoedsel, als opkikker of als afsluiter. Steeds meer wetenschappelijke bewijzen sijpelen binnen over de positieve invloed van cacao op onze gezondheid. Het bevat stoffen die een gunstige invloed hebben op de bloedvaten, wat het risico op een hartinfarct vermindert. Ook goed meegenomen: bepaalde stoffen in cacao geven ons humeur een flinke boost. Wist je dat je daar niet eens chocolade voor moet eten? De Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade.

Lees meer
Oosterse vs Westerse massagetechnieken

Oosterse versus Westerse massagetechnieken, een verschil?

Massage kan een weldaad voor je lichaam betekenen. Dat ervaren gelukkig steeds meer mensen. Technieken zijn er in overvloed, dus komt het erop aan de massagetherapie te vinden die het beste bij jou past. Het draait immers niet alleen om de magische handen van de masseur. Elke massage heeft zijn specifieke werking, en stoelt niet zelden op doordachte technieken en eeuwenoude filosofieën. Graag zoomen we wat dieper in op de belangrijkste verschillen tussen Oosterse en Westerse technieken.

Lees meer
Hot stones

Verjaag spanning en vermoeidheid met een hot stone massage

Een van de opvallendste massage’s in ons aanbod is de hot stone massage. Het ziet er misschien vreemd uit, maar vergis je niet: de Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren. Dit eeuwenoude gebruik werd geperfectioneerd tot de weldaad voor je lichaam die het nu is.

Lees meer
Shiatsu massage

Deblokkeer je energiebanen met Shiatsu

Onze meridianen of energiebanen lopen over het gehele lichaam. Elke energiebaan heeft zijn eigen functie en is bovendien gekoppeld aan een intern orgaan. Ze vormen een sluis voor levensenergie. Een heerlijk ontspannende Shiatsu massage kan helpen om deze meridianen te deblokkeren.

Lees meer
Bamboe massage

Waarom kiezen voor een bamboe massage?

Ben je op zoek naar een massagetechniek die je lichaam helemaal kalmeert en in balans brengt? Wil je je na de behandeling energieker voelen? Misschien past een bamboe massage dan wel bij jou. Deze methode werkt ontspannend, maar ook en vooral stimulerend.

Lees meer