Nannic Moments4u anti aging behandeling

Nannic NBE schenkt je echt die jonge, strakke huid

Mooi oud worden zonder rimpels, ouderdomsvlekken, slappe huid…wie wil het niet? Cosmeticafirma’s worden giganten omdat hun producten je velletje opnieuw doen ‘stralen’. Toch is lang niet elke crème of behandeling zaligmakend tegen huidveroudering. Wij hebben wél vertrouwen in de behandeling met de Nannic NBE: de resultaten zijn effectief vanaf de eerste sessie zichtbaar.

Lees meer
Nannic monents does Magic Meerhout

Hoe houd je je huid in optimale gezondheid?

Het blijft een dagelijkse uitdaging om je huid in conditie te houden. Belangrijk, want je voorkomen bepaalt een groot deel van de eerste indrukken die je dagelijks maakt. Al kunnen we de tijd ook niet stilzetten. Je huid zal onherroepelijk verouderen. Met een vaste routine en de juiste huidbehandeling op zijn tijd blijft je huid langer gezond.

Lees meer
Schoonheidsspecialiste Meerhout pedicure beauty

Manicure houdt je handen in topvorm

Je handen tasten toe, pakken aan, verrichten de ganse dag werk ... maar ze strelen, verwennen en liefkozen ook. Geen enkel ander lichaamsdeel gebruik je zo veelvuldig en contrastrijk. Zowel privé als professioneel zijn ze bovendien een spiegel voor je persoonlijkheid. Logisch dat je je handen in topconditie wil houden, toch? 

Lees meer
Balinese massage Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische, stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness rei

Schenk jezelf of anderen een Balinese massage

Deadlines, oudercontacten, kerstinkopen, etentjes … de eindejaarsperiode telt meer laatste loodjes dan je denkt. Daarna vangt deel 2 van de kerstvakantie aan, een periode waarin je welverdiend aan genieten mag denken. Waarom zou je niet eens een Balinese massage overwegen? 

Lees meer
Massage voor twee Meerhout

Geniet met zijn tweetjes van een honingmassage

Een regelmatige massage helpt tegen stress, slapeloosheid, fysieke ongemakken enzovoort… Toch hoeft er niet per se een link met je gezondheid te zijn om jezelf eens lekker te verwennen. Want af en toe mag dat toch? Een van onze nieuwe verwenbehandelingen is de My Sweet Honey massage, een duo massage waarbij je kennismaakt met de weldadige effecten van honing op je lichaam. 

Lees meer
Duomassage met 2 in dezelfde kamer moeder en dochter

Ga de technostress te lijf met een regelmatige massage

Jongeren krijgen het mentaal steeds zwaarder door ‘technostress’. Het sociale secretariaat Securex bracht deze maand in dat verband opmerkelijke cijfers naar buiten. Meer dan een jaar afwezig zijn van het werk is geen uitzondering meer als je tussen 20 en 40 jaar bent. Het Laatste Nieuws ging te rade bij professor Dr. Theo Compernolle, gespecialiseerd in stress op de werkvloer: “Altijd bereikbaar zijn in combinatie met slaaptekort, is een ideale cocktail voor burn-out.” Regelmatig rust nemen is een must, en een ontspannende massage is het ideale middel daarvoor.

Lees meer
Ontspanningsmassage voor twee personen moments4u moeder en dochter

Waarom massage in de zomer toch een aanrader is

België zucht al weken onder een tropische hitte. Die houdt ons ‘s nachts wakker, en regelmatig baden we in het zweet. Ons lichaam moet hard werken om vermoeidheid, uitdroging en/of duizeligheid de baas te zijn. Je neemt de goede weg door zo’n 2 liter vocht per dag te drinken. Ook massage kan een aanrader zijn.

Lees meer
gelaatsverzorging Meerhout skincare pedicure

Waarom je gelaat regelmatig verzorging verdient

Goede communicatie is de basis voor elke succesvolle relatie, zowel privé als professioneel. Een stralende gezichtsuitdrukking kan je erg ver brengen. Je gelaat regelmatig verzorgen is dus essentieel. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen te bedenken waar je af en toe een gelaatsverzorging verdient.

Lees meer
schoonheidsspecialiste meerhout

Helpt massage tegen slapeloosheid?

De gezondheidsvoordelen van massage die we al eens eerder op een rijtje zetten, zijn zonneklaar. Toen focusten we hoofdzakelijk op ontstressen, maar wist je dat massage ook uitkomst kan bieden bij mensen met slaapproblemen?

Lees meer
Voetmassage, voetverwenning in combinatie met voetmassage

Last van vervelende voetkwaaltjes? Pedicure kan helpen

Kalknagels komen bij een meerderheid van de mensen voor. Toch komen we er niet graag voor uit. Net als kloofjes tussen de tenen, te veel eelt en voetschimmel ziet het er niet zo fris uit. Je kan deze kwaaltjes voorkomen door een paar verzorgingstips in acht te nemen, maar ook een professionele pedicure in een schoonheidssalon heeft een weldadig effect.

Lees meer