Ontwerp Zonder Titel

7 beautytips om je huid deze herfst stralend en gezond te houden

De herfst is aangebroken. De dagen worden korter, het wordt kouder en de bladeren vallen van de bomen. Door de verandering van het weer, is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. De koude, regen en wind zijn immers niet mals voor je huid. Om ervoor te zorgen dat jouw huid stralend en gezond blijft tijdens de herfst, hebben wij 7 beautytips op een rijtje gezet.

Lees meer
Schoonheidsspecialiste Meerhout pedicure beauty

Wat kan je verwachten van een manicure? 

Hoe verzorg jij jouw handen? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en kan je zo doorgaan als handmodel! 

Lees meer
Maak je huid zomerklaar in 5 stappen

Maak je huid zomerklaar in 5 stappen

Het mooie weer is in aantocht dus het is tijd om onze huid zomerklaar te maken. Om ervoor te zorgen dat jij kan genieten van een stralende huid, hebben we 5 tips op een rijtje gezet. 

Lees meer
Brigitte Tohm Uf1hl86e6bu Unsplash

Winterhanden en wintertenen: symptomen en tips

De winter komt stilaan dichterbij. En zoals bij elk seizoen, brengt de winter ook enkele typische, vervelende kwaaltjes met zich mee. Eén van die kwaaltjes zijn winterhanden en wintertenen. Maar wat zijn dat? Wat kan je ertegen doen? En hoe voorkom je ze? We leggen het graag voor je uit.

Lees meer
Relaxatiemassage Meerhout, Relaxconcept duomassage voor vriendinnen

Voorkom rugklachten door het thuiswerken

Vanaf het begin van de corona pandemie zijn er heel wat mensen die van thuis uit zijn gaan werken. De Dienst voor Preventie en Bescherming Attentia deed een korte bevraging bij deze telewerkers. Daaruit blijkt dat wel 60% last heeft van fysieke problemen zoals rugpijn (56%) en hoofd- en nekpijn (30%). 

Lees meer
5 Tips Om Je Huid Te Herstellen Na De Zomer

5 tips om je huid te herstellen na de zomer

De zomervakantie loopt stilaan ten einde. De meesten onder ons hebben een mooi tintje gekregen, maar de zon kan ook veel schade hebben aangericht. Je huid kan gedehydrateerd zijn waardoor ze er droog, rimpelig en ouder uitziet. Tijd voor je huid om op vakantie te gaan. 

Lees meer
Relaxatiemassage , ook als duomassage we time Meerhout

Kom terug tot rust met onze massages

Belgen voelen zich minder gelukkig door de coronacrisis. Dat blijkt uit de cijfers van het Nationaal Geluksonderzoek van UGent en NN. Extra spanning voelen in deze periode is normaal. Door goed voor je lichaam te zorgen, hou je deze spanning al snel binnen de perken. Laat je eens verwennen met een ontspannende massage en kom volledig tot rust.

Lees meer
Alan Caishan Cu53zfbr3lk Unsplash

Massage doet je immuunsysteem deugd

Massage kan verlichtend werken bij burn-out en bij technostress: nieuws dat wel aannemelijk is, maar door critici pas voor ‘vol’ wordt aangezien als het ook door de wetenschap is bewezen. Recent konden onderzoekers van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles aantonen dat massage bevorderend is voor de sterkte van je immuunsysteem.

Lees meer