Hoe Kies Je De Beste Massage Voor Jouw Behoeften Een Gids

Hoe kies je de beste massage voor jouw behoeften: een gids

Een massage kan wonderen doen voor het menselijk lichaam, maar ook mentaal zorgt het voor een welverdiend moment van rust. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel verschillende opties qua massages. Om optimaal te kunnen genieten van het resultaat, is het aan te raden om er een te kiezen die het beste past bij de noden van jouw lichaam en geest. Weet je niet waar beginnen? Gebruik dan dit blogbericht als leidraad in het kiezen van jouw ideale massagemoment.

Lees meer
Huid Voorbereiden Op De Zon

Je huid voorbereiden voor de eerste zonnestralen

Nu de lente in aantocht is en de zon zich vaker laat zien, is het tijd om je huid voor te bereiden op de eerste zonnestralen. Door je huid goed voor te bereiden, kun je voorkomen dat deze beschadigd raakt door de zon en kun je de kans op zonnebrand verkleinen. In dit blogbericht geven we je enkele tips om je huid optimaal voor te bereiden op de lentezon.

Lees meer
Huid Hydrateren

De impact van de vrieskou op je huid

De winter is weer volop in het land. Naast mooie, witte landschappen brengt het ook wat minder leuke dingen met zich mee. Je hebt het misschien zelf al wel gemerkt. De wind en de koude temperaturen hebben best wel een impact op je huid, zowel je gelaat als je handen. Je huid wordt dunner en wordt daardoor gevoeliger voor uitdroging en beschadigingen die op lange termijn blijvend kunnen zijn. Daarom is het belangrijk om ze extra te verwennen in de komende maanden. Hier is wat je kan doen.

Lees meer
Voetmassage, voetverwenning in combinatie met voetmassage

Wat kan je verwachten van een pedicure?  

Heb jij ook af en toe blaren, eelt of zere voeten? Je bent niet de enige. Gelukkig bestaan er pedicures! In onze blog leggen we uit wat je kan kan verwachten. Een tipje van de sluier? Na een pedicure loop je op wolkjes.

Lees meer
Ontspannende Massage

Begin je zomer met een ontspannende vakantie

Een stevige wandeling, een daguitstap naar de zoo of een pretpark, meer sporten…De zomer en dus ook je vakantie zijn meestal goed gevuld met allerlei activiteiten. Bovendien zijn de dagen ook langer dus staan er meer activiteiten op het programma. Begin je zomer met een ontspannende massage en je kan er helemaal tegen! In onze blog lijsten we enkele massages die je helpen ontspannen.

Lees meer
Bescherm Je Huid

Bescherm je huid tegen de eerste zonnestralen

Daar is ze dan: de zon. Na een grijze, grauwe winter heb je er hard naar uitgekeken. Die eerste zonnestralen roepen dan ook op om heerlijk te gaan wandelen, fietsen, lopen… Maar wees voorzichtig want de zon kan ook gevaarlijk zijn. Bescherm je huid! 

Lees meer
Blog Feb 2022

Wat doet een massage met je lichaam?

Wat is er fijner dan jezelf helemaal in de watten te laten leggen met een heerlijke massage? Je geniet van een momentje voor jezelf en je lichaam en geest komen tot rust. De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer ontspant en daarna zichzelf herstelt.

Lees meer
Blog Dec 2021

Stralend de feestdagen in met deze beauty tips

De feestdagen staan weer voor de deur en natuurlijk wil je op je allermooist voor de dag komen. Ondanks dat de feestdagen enorm veel vreugde en plezier met zich meebrengen, brengt het regelmatig ook wat stress met zich mee. Het is alom bekend dat stress slecht is voor de huid. Om ervoor te zorgen dat jij stralend en stressvrij de feestdagen kan doorkomen, hebben wij de belangrijkste beauty tips op een rijtje gezet.

Lees meer
Ontwerp Zonder Titel

7 beautytips om je huid deze herfst stralend en gezond te houden

De herfst is aangebroken. De dagen worden korter, het wordt kouder en de bladeren vallen van de bomen. Door de verandering van het weer, is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. De koude, regen en wind zijn immers niet mals voor je huid. Om ervoor te zorgen dat jouw huid stralend en gezond blijft tijdens de herfst, hebben wij 7 beautytips op een rijtje gezet.

Lees meer