Duo Massage Relaxatie Koppel

Date night? Ga voor pure ontspanning met een duo massage

De dagen worden korter en kouder, de verwarming wordt wat hoger gezet en helaas krijgt onze huid het ook moeilijker. Door de droge winterlucht raak je die gezonde zomergloed kwijt en ziet je huid er zelfs wat dof uit. Toch kan je met de tips in dit blogbericht je huid weer doen stralen.

Lees meer
Huidverzorging In De Winter

6 tips om je doffe winterhuid terug te doen stralen

De dagen worden korter en kouder, de verwarming wordt wat hoger gezet en helaas krijgt onze huid het ook moeilijker. Door de droge winterlucht raak je die gezonde zomergloed kwijt en ziet je huid er zelfs wat dof uit. Toch kan je met de tips in dit blogbericht je huid weer doen stralen.

Lees meer
Steengoede Hot stone duomassage massagepraktijk meerhout

Een hotstonemassage is meer dan warme stenen op je rug

In een wereld waarin stress en spanning aan de orde van de dag zijn, is de zoektocht naar ontspanning en vernieuwing relevanter dan ooit. Een eeuwenoude techniek die de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds zowel de zintuigen als de ziel weet te betoveren, is de hotstonemassage. Door het samenspel van verwarmde stenen en bekwame therapeutische aanraking biedt deze unieke praktijk niet alleen fysieke verlichting, maar ook een diepgaande mentale en spirituele ontsnapping.

Lees meer
Hoe Kies Je De Beste Massage Voor Jouw Behoeften Een Gids

Hoe kies je de beste massage voor jouw behoeften: een gids

Een massage kan wonderen doen voor het menselijk lichaam, maar ook mentaal zorgt het voor een welverdiend moment van rust. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel verschillende opties qua massages. Om optimaal te kunnen genieten van het resultaat, is het aan te raden om er een te kiezen die het beste past bij de noden van jouw lichaam en geest. Weet je niet waar beginnen? Gebruik dan dit blogbericht als leidraad in het kiezen van jouw ideale massagemoment.

Lees meer
Huid Voorbereiden Op De Zon

Je huid voorbereiden voor de eerste zonnestralen

Nu de lente in aantocht is en de zon zich vaker laat zien, is het tijd om je huid voor te bereiden op de eerste zonnestralen. Door je huid goed voor te bereiden, kun je voorkomen dat deze beschadigd raakt door de zon en kun je de kans op zonnebrand verkleinen. In dit blogbericht geven we je enkele tips om je huid optimaal voor te bereiden op de lentezon.

Lees meer
Huid Hydrateren

De impact van de vrieskou op je huid

De winter is weer volop in het land. Naast mooie, witte landschappen brengt het ook wat minder leuke dingen met zich mee. Je hebt het misschien zelf al wel gemerkt. De wind en de koude temperaturen hebben best wel een impact op je huid, zowel je gelaat als je handen. Je huid wordt dunner en wordt daardoor gevoeliger voor uitdroging en beschadigingen die op lange termijn blijvend kunnen zijn. Daarom is het belangrijk om ze extra te verwennen in de komende maanden. Hier is wat je kan doen.

Lees meer
Voetmassage, voetverwenning in combinatie met voetmassage

Wat kan je verwachten van een pedicure?  

Heb jij ook af en toe blaren, eelt of zere voeten? Je bent niet de enige. Gelukkig bestaan er pedicures! In onze blog leggen we uit wat je kan kan verwachten. Een tipje van de sluier? Na een pedicure loop je op wolkjes.

Lees meer
Ontspannende Massage

Begin je zomer met een ontspannende vakantie

Een stevige wandeling, een daguitstap naar de zoo of een pretpark, meer sporten…De zomer en dus ook je vakantie zijn meestal goed gevuld met allerlei activiteiten. Bovendien zijn de dagen ook langer dus staan er meer activiteiten op het programma. Begin je zomer met een ontspannende massage en je kan er helemaal tegen! In onze blog lijsten we enkele massages die je helpen ontspannen.

Lees meer
Bescherm Je Huid

Bescherm je huid tegen de eerste zonnestralen

Daar is ze dan: de zon. Na een grijze, grauwe winter heb je er hard naar uitgekeken. Die eerste zonnestralen roepen dan ook op om heerlijk te gaan wandelen, fietsen, lopen… Maar wees voorzichtig want de zon kan ook gevaarlijk zijn. Bescherm je huid! 

Lees meer