Genoeg slapen, regelmatig bewegen en gezond eten: allemaal brengen ze meer kalmte in je leven en doen ze je ontstressen. Andere, frisse lucht opsnuiven, een warm bad nemen, en zeker ook een van onze massages brengen je nog meer op het ‘antistresspad’. 

 
Relaxatiemassage Meerhout, Relaxconcept duomassage voor vriendinnen

Zalig zoet

Chocolade is behalve lekker ook erg goed voor de huid. Tijdens een hot chocolate-behandeling word je ingewreven met een laagje vloeibare chocolade massage-olie . De geur is zinnenprikkelend, wekt endorfines op en geeft je een gelukzalig gevoel. Zo'n massage met warme chocolade brengt rust en ontspant. De cacao werkt kalmerend, verzachtend en voedend en bevat polyfenolen met anti-age werking.

Warme stenen

Hot stone massage mag bovenaan het verwenlijstje. Nieuw is deze techniek niet, maar wel een blijvende waarde. Gladde basalt- of lavastenen worden tot zo'n 45°C verwarmd en op energiebanen in je lichaam gelegd. Zo geven ze niet alleen hun warmte maar ook hun energie af. Je lichaam ook met olie ingewreven en met de hete stenen in rustige, cirkelvormige bewegingen gemasseerd. Je kan je aan een erg diepe, ontspannende massage verwachten. Moe en futloos? Heb je stress en loop je gespannen rond? Dan is deze massage zeer goed voor je.

Onder druk

Shiatsu is een combinatie van tast- en druktechnieken, relaxtechnieken, stretching en massage. Bepaalde drukpunten staan in contact met organen en lichaamsdelen. Door die punten te behandelen, neem je kwaaltjes en ongemakken weg of werk je preventief. Wetenschappelijk bewijs is er niet, maar deze massage bewijst wel haar nut. Ze werkt ontspannend, vermindert slaapproblemen, vermoeidheid en migraine en heeft een positief effect op stress.

Evenwichtig

Volgens de Ayurvedische leer wordt iedereen geboren met een unieke combinatie van 3 bio-energetische krachten: kapha, vatta en pitta. Die levensenergieën bepalen je lichaamstype en je temperament. In de loop van je leven kan het evenwicht tussen je krachten verstoord raken waardoor psychische of fysieke problemen ontstaan. Met Ayurvedische massage wordt dat evenwicht hersteld. De massageolie met kruidenmengeling speelt hierbij een belangrijke rol. Die wordt gekozen op basis van je type en evenwicht. De opgewarmde olie vloeit rijkelijk tijdens deze zachte massage. Je hele lichaam, ook gezicht en hoofd, worden gemasseerd. 

Wij helpen je graag ontdekken welke massage het beste bij jouw past. Wil je graag de beschikbare uren kennen? Of heb je andere vragen over ons assortiment? Contacteer ons.