Tijdsdruk op het werk, de dagelijkse race om er tijdig te geraken, de hoeveelheid verwachtingen die op je schouders rust … het zijn de belangrijkste oorzaken van stress. Af en toe moet je lichaam de teller weer even op nul kunnen zetten. Een verwenbehandeling in een wellnesscentrum kan daarbij helpen. En waarom zou je jezelf eens niet verwennen met een Balinese massage?

 
Balinese massage Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische, stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness rei

Deze massage stimuleert de doorbloeding en uitscheiding, wat er voor zorgt dat afvalstoffen veel gemakkelijker via de huid en andere uitscheidingsorganen het lichaam kunnen verlaten. Bij een Balinese massage wordt er vaak gebruik gemaakt van speciale warme kruiden oliën. Die worden voor een deel door het lichaam opgenomen en zorgen ook nog voor een inwendige reiniging.

Hoe werkt het?

De Balinese massage is een zachte massage waarbij de druk wordt afgestemd op de fysieke structuur van het lichaam. Je belangrijkste energiekanalen en energiepunten zullen worden aangeraakt. De masseur zal altijd de energie van de massage trachten af te stemmen op die van de klant.

Wanneer kies je ervoor?

Het hoofddoel van de Balinese massage is het lichaam reinigen, voeden en ontspannen. Het zorgt voor een fysieke en geestelijke balans. Ook wordt het zelfgenezend vermogen van de geest en het lichaam gestimuleerd.

De Balinese massage is gericht op diverse klachten. Zo kan het helpen tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Daarnaast verbetert het de weerstand en activeert het het lymfesysteem en de bloedsomloop. Ook levert de Balinese massage een bijdrage aan de lichaamsbewustwording en verlichting van de spierspanning. Verder kan een Balinese massage helpen om klachten te verminderen of weg te nemen als rugpijn, rsi, whiplash, nekklachten, stress, reuma, spijsverteringsklachten, hoofdpijn en een burn-out.

Hoe reserveren?

Een verwenbehandeling zoals een Balinese massage kan deel uitmaken van een arrangement, of is ook ideaal om als cadeaubon te schenken. Hoe dan ook geef je ons best vooraf even een seintje, zodat we je in alle rust kunnen ontvangen en verder helpen.

Contacteer ons