Over ons hele lichaam lopen meridianen die een sluis van levensenergie vormen. We noemen ze ook wel energiebanen. Ze hebben een eigen rol en zijn stuk voor stuk gelinkt aan een van onze organen. Met name Shiatsu massage kan helpen om onze meridianen te deblokkeren.
 
Shiatsu massage te Meerhout enkel op afspraak duomassage

We vertelden je al eerder dat de behandeling focust op volledige energiebanen. Wanneer je gaat werken op bepaalde drukpunten, kan de Shiatsu therapie ook een gunstig effect op specifieke lichaamsfuncties en klachten hebben.

Hoe gaan we te werk?

Een Shiatsu behandeling kan op je kledij gebeuren. Je doet wel best losse, makkelijk zittende kleren aan.

We zullen je vragen afwisselend op je buik, je rug en soms ook op je zij te gaan liggen. Onze ervaren massagetherapeut zal duimdruk uitoefenen op punten over je hele lichaam, van kop tot teen!

Een behandeling start met een intake gesprek over je gevoel of klachten op dat moment. Zo kan de Shiatsu massage op jouw maat afgestemd worden. Het is de bedoeling om de juiste omstandigheden te creëren zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam zijn werk kan doen.

Na een behandeling voel je je heel ontspannen en licht (je kan het ook wat koud krijgen doordat diepere lagen van vastzittende energie los zijn gekomen).

Andere technieken

Afhankelijk van je klacht, kunnen we je ook andere massages aanraden. Zo ben je met sommige klachten eerder gebaat bij voetreflexologie, of een heerlijk ontspannende rug-schouder-nek massage. 

Uiteraard hoef je niet per se specifieke klachten te hebben om te kunnen genieten van een van onze massages. Op zichzelf staand of als onderdeel van een arrangement, zalig ontspannend is zo’n verwenbehandeling altijd.

Overtuigd? Contacteer ons. We geven je graag nog meer informatie.