Blog Feb 2022

Wat doet een massage met je lichaam?

Wat is er fijner dan jezelf helemaal in de watten te laten leggen met een heerlijke massage? Je geniet van een momentje voor jezelf en je lichaam en geest komen tot rust. De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer ontspant en daarna zichzelf herstelt.

Lees meer
Blog Dec 2021

Stralend de feestdagen in met deze beauty tips

De feestdagen staan weer voor de deur en natuurlijk wil je op je allermooist voor de dag komen. Ondanks dat de feestdagen enorm veel vreugde en plezier met zich meebrengen, brengt het regelmatig ook wat stress met zich mee. Het is alom bekend dat stress slecht is voor de huid. Om ervoor te zorgen dat jij stralend en stressvrij de feestdagen kan doorkomen, hebben wij de belangrijkste beauty tips op een rijtje gezet.

Lees meer
Ontwerp Zonder Titel

7 beautytips om je huid deze herfst stralend en gezond te houden

De herfst is aangebroken. De dagen worden korter, het wordt kouder en de bladeren vallen van de bomen. Door de verandering van het weer, is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. De koude, regen en wind zijn immers niet mals voor je huid. Om ervoor te zorgen dat jouw huid stralend en gezond blijft tijdens de herfst, hebben wij 7 beautytips op een rijtje gezet.

Lees meer
Schoonheidsspecialiste Meerhout pedicure beauty

Wat kan je verwachten van een manicure? 

Hoe verzorg jij jouw handen? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en kan je zo doorgaan als handmodel! 

Lees meer
Maak je huid zomerklaar in 5 stappen

Maak je huid zomerklaar in 5 stappen

Het mooie weer is in aantocht dus het is tijd om onze huid zomerklaar te maken. Om ervoor te zorgen dat jij kan genieten van een stralende huid, hebben we 5 tips op een rijtje gezet. 

Lees meer
Brigitte Tohm Uf1hl86e6bu Unsplash

Winterhanden en wintertenen: symptomen en tips

De winter komt stilaan dichterbij. En zoals bij elk seizoen, brengt de winter ook enkele typische, vervelende kwaaltjes met zich mee. Eén van die kwaaltjes zijn winterhanden en wintertenen. Maar wat zijn dat? Wat kan je ertegen doen? En hoe voorkom je ze? We leggen het graag voor je uit.

Lees meer
Relaxatiemassage Meerhout, Relaxconcept duomassage voor vriendinnen

Voorkom rugklachten door het thuiswerken

Vanaf het begin van de corona pandemie zijn er heel wat mensen die van thuis uit zijn gaan werken. De Dienst voor Preventie en Bescherming Attentia deed een korte bevraging bij deze telewerkers. Daaruit blijkt dat wel 60% last heeft van fysieke problemen zoals rugpijn (56%) en hoofd- en nekpijn (30%). 

Lees meer
5 Tips Om Je Huid Te Herstellen Na De Zomer

5 tips om je huid te herstellen na de zomer

De zomervakantie loopt stilaan ten einde. De meesten onder ons hebben een mooi tintje gekregen, maar de zon kan ook veel schade hebben aangericht. Je huid kan gedehydrateerd zijn waardoor ze er droog, rimpelig en ouder uitziet. Tijd voor je huid om op vakantie te gaan. 

Lees meer