Balinese massage Voel je spanningen wegsmelten met deze ritmische, stevige en ontspannende massage die een uitzonderlijke Oosterse wellness rei

Deadlines, oudercontacten, kerstinkopen, etentjes … de eindejaarsperiode telt meer laatste loodjes dan je denkt. Daarna vangt deel 2 van de kerstvakantie aan, een periode waarin je welverdiend aan genieten mag denken. Waarom zou je niet eens een Balinese massage overwegen? 

Naast de prachtige stranden en eeuwenoude tempels staat het Indonesische eiland Bali bekend om zijn spa cultuur. Spa is een afkorting van Sanitas Per Aquas, wat gezondheid door het water betekent. In de Balinese spa’s is een massagetechniek ontwikkeld vanuit Boeddhistische en Hindu-tradities, en gebruiken die je ook in China, India of Thailand kan tegenvinden. 

De Balinese massage is dus een combinatie van technieken. Door invloeden van Zweedse massage, acupressuur en aromatherapie is de Balinese massage in der loop der tijd verfijnd.

Wat mag je verwachten?

Een verwenbehandeling van je hele lichaam: de Balinese massage bestaat uit acupressuur en deep tissue massage, waarbij de druk wordt afgestemd op de fysieke structuur van het lichaam. Je belangrijkste energiekanalen en energiepunten zullen worden aangeraakt. De masseur zal altijd de energie van de massage trachten af te stemmen op die van de klant.

Je kiest voor een Balinese massage als je je lichaam wil reinigen, voeden en ontspannen. De behandeling zorgt voor een fysieke en geestelijke balans. Ze stimuleert ook het zelfgenezend vermogen van de geest en het lichaam.

De Balinese massage is gericht op het verminderen of wegnemen van diverse klachten. 
Het kan helpen tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid. 
Daarnaast verbetert je weerstand en activeert het je lymfesysteem en bloedsomloop. 
Ook zorgt de Balinese massage voor lichaamsbewustwording en verlichting van de spierspanning. 
De techniek heeft een positief effect bij rugpijn, whiplash, nekklachten, stress, reuma, spijsverteringsklachten, hoofdpijn en een burn-out.

Tijdens het masseren maken we gebruik van sensoriële , kwalitatieve oliën. Een belevenis van genieten met kwaliteit.

In een relaxte sfeer

Zowel je lichaam als geest worden verwend tijdens een Balinese massage. Hoe relaxter de sfeer, hoe weldadiger de effecten zullen zijn. Daarvoor zorgt de techniek zelf, maar ook door de geuren van de oliën en de ontspannen muziek zal je helemaal kunnen ‘loslaten’.

Door het hoge ‘verwengehalte’ is de Balinese massage zeer geschikt om met zijn tweetjes te beleven, of om als cadeaubon te schenken aan iemand die het écht verdiend.

Benieuwd naar onze andere behandelingen of de beschikbare uren? Contacteer ons.