Schoonheidsspecialiste Meerhout pedicure beauty

Je handen tasten toe, pakken aan, verrichten de ganse dag werk ... maar ze strelen, verwennen en liefkozen ook. Geen enkel ander lichaamsdeel gebruik je zo veelvuldig en contrastrijk. Zowel privé als professioneel zijn ze bovendien een spiegel voor je persoonlijkheid. Logisch dat je je handen in topconditie wil houden, toch? 

Door je handen een aantal keren per dag grondig te wassen, houd je je handen proper. Een regelmatige manicure kan helpen om de huid van je handen soepel te houden. De verzorgde nagels die je na zo’n behandeling hebt, zijn je beste visitekaartje.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de manicure besteden we de meeste aandacht aan de nagels, al vergeten we zeker niet de huid van je volledige hand te verzorgen.

  • De nagelriemen worden teruggeduwd
  • De nagelriemen worden verzorgd en gevoed met hydraterende olie
  • De nagels worden gevijld en gepolijst
  • De nagels worden gelakt met basislak
  • Je ontvangt een zalige handmassage, en de handen worden ingesmeerd met een verzorgende handcrème

Kies je voor de uitgebreide manicure, dan mag je nog een peeling en masker verwachten. Bij de luxe spa manicure geven we je ook een paraffine behandeling. Die verzacht de huid, versterkt hem en stimuleert de doorbloeding.

In een arrangement?

Een manicure kan perfect op zichzelf staan, maar je zou ze even fijn kunnen inpassen in een heus verwenarrangement. In ons aanbod vind je liefst zes verschillende verwenbehandelingen. Kan je toch niet meteen je keuze maken, dan is het zelfs mogelijk een verwenbehandeling op maat uit te werken … om alleen of als duo te beleven.

Weet je graag wanneer je zou kunnen langskomen? Contacteer ons.