Met een vaste routine en de juiste huidbehandeling op zijn tijd blijft je huid het langst gezond. Dat schreven we al eerder. Factoren van buitenaf zoals kille wind en regen zorgen ervoor dat je huid snel veroudert.

De voorbije jaren kenden we zachte winters. Dat zorgde de facto voor een lange periode waarin je van een herfstgevoel kon spreken. Kenmerken daarvan zijn wisselvallig weer en temperatuurschommelingen. Zonnige dagen kunnen snel omslaan in winterse neerslag. 
 
Koud weer, wind en lage luchtvochtigheid hebben een uitdrogend effect op de huid. Externe factoren kunnen er ook voor zorgen dat de natuurlijke, zogeheten lipiden in de huid sterk verlaagd worden.


Voorkom uitdroging


Lipiden zorgen er normaliter voor dat de huid niet teveel uitdroogt. Maar wanneer deze aangetast worden of in mindere aantallen aanwezig zijn, kan de huid uitdrogen, ontstaan er schilfertjes, kloofjes of roodheid. Je huid is verzwakt en het voelt alsof ze gaat scheuren. Je huid heeft op dat moment nood aan extra verzorging!
 
De rode draad binnen alle tips en tricks die je online kan vinden is: hydrateren. Eens de zomer voorbij is, denk je er minder automatisch aan om voldoende te drinken. Dagelijks genoeg water binnenspelen (zo'n 1,5 tot 2 liter per dag) houdt je huid langer in topconditie, en je gehele lichaam is beter beschermd tegen ziektekiemen.

Nannic NBE

Los van wat je zelf kan doen om huidveroudering tegen te gaan, geloven wij zeer sterk in de effecten van huidverzorging met Nannic NBE. Het NBE is een apparaat dat we gebruiken om huidveroudering, couperose (een ernstige roodverkleuring van de huid, op de wangen en/of de neus) en cellulitis tegen te gaan. Het is geschikt voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen. 
 
Al vanaf de eerste sessie zijn de effecten zichtbaar. Je huid wordt er steviger en strakker door, Zowel het gelaat als je lichaam worden gelift.
 
Niet alleen je huid verdient het om in topconditie te verkeren. Boek je in ons schoonheidssalon een manicure of pedicure, dan zorgen wij dat ook je handen en voeten letterlijk en figuurlijk stralen.

Wil je meer weten? Of heb je interesse in een andere behandeling uit ons aanbod?