SIedereen droomt van een stralende huid. Maar door externe invloeden zoals airco en uitlaatgassen die je huid elke dag te verduren krijgt, is dat niet altijd even gemakkelijk. Het geheim van een stralende huid is gelukkig niet moeilijk. In deze 4 simpele stappen geef jij je huid terug een flinke boost.

Stap 1: wat is je huidtype?

Elke huid is anders en vraagt een andere verzorging. Er zijn in totaal 4 huidtypes:

Normale huid

Een normale huid heeft een natuurlijke teint, met een matte glans en voelt zacht aan. De poriën zijn zichtbaar, maar vallen niet op.

Droge huid

Een droge huid voelt trekkerig aan, is dun en heeft een doffe teint. De poriën zijn amper zichtbaar en er ontstaan sneller rimpeltjes. De huid is ook vaak gevoeliger voor irritaties en kan er snel rood en schilferig uit zien. Een droge huid is daarom ook vaak een gevoelige huid. 

Gemengde huid

Bij een gemengde huid is je huid vettig in de T-zone (je voorhoofd, neus en kin), terwijl de huid op je wangen droog is.

Vette huid

De poriën bij een vette huid zijn vaak veel groter en produceren te veel talg. Hierdoor glimt de huid en heb je vaak last van mee-eters en acne. Een vette huid is dikker dan een normale huid en krijgt hierdoor minder snel rimpels. 

 

Stap 2: reinig je huid grondig

Je reinigt je huid best zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Door je huid te reinigen, verwijder je vuil, zweet, vet en make-up. Om je huid goed te reinigen gebruik je eerst een reinigingsmelk. Met een tonic verwijder je vervolgens de laatste restjes vuil. 

 

Stap 3: smeer je huid in met een hydraterende crème

Na het reinigen is je huid klaar voor de verzorging. Dit doe je met een dag- of nachtcrème. Opgelet, er is een verschil tussen beide crèmes:

  • Een dagcrème hydrateert je huid en beschermt het tegen externe invloeden zoals airco, uitlaatgassen en uv-stralen.
  • Een nachtcrème voedt en herstelt je huid terwijl je slaapt.

Gebruik steeds een crème die geschikt is voor jouw type huid. 

 

Stap 4: verwen je huid met een gelaatsverzorging

Tijdens een volledige gelaatsverzorging bij Moments4u reinigen we je gelaat en hydrateren we je huid. Vervolgens brengen we een verzorgende crème aan, geschikt voor jouw huidtype. Daarnaast maken we gebruik van Nannic skincare; een huidverjongingsconcept voor mannen en vrouwen. Met Nannic krijg je onmiddellijk een zichtbaar en langdurig resultaat:

  • Accentuatie gelaatscontouren
  • Minder rimpels
  • Minder acne
  • Verstevigde huid
  • Minder donkere kringen

Interesse in een gelaatsverzorging?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak.