Hoe verzorg jij jouw handen? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en kan je zo doorgaan als handmodel! 

Een manicure is veel meer dan alleen maar vijlen van de nagels. Bij een manicure krijg je een complete verzorging voor de handen en nagels. Je vingers worden eerst in een lauwwarm handbadje met een scheutje olie geweekt. Zo worden de nagelriemen lekker zacht en kunnen we de nagelriemen makkelijker terugduwen. De losse velletjes op de nagelplaat worden verwijderd.

Nagels weer in topvorm

Bij een manicure denken we vaak aan de nagels. Deze worden ook zeker onder handen genomen. Je nagels worden in jouw favoriete nagelvorm op gelijke lengtes gevijld. Heb je ribbeltjes op je nagels? Dan polijsten we de nagels zodat deze weer lekker glad voelen. 

Handmassage

Wanneer we je nagels en nagelriemen hebben behandeld, verzorgen we ook de handen. Met een hydraterende crème verzorgen we je jouw handen en sluiten we de behandeling af met een handmassage. 

Extra opties

Bij een manicure kan je vaak kiezen voor extra opties. Zo kan je kiezen voor het plaatsen van Gelish nagellak. We geven jouw nagels de kleur dat jij kiest. Wil graag extra genieten? Dan kan je opteren voor een spa manicure en wil je nog meer genieten? Kies dan voor onze luxe spa manicure en ontspan met een manicure, peeling, masker en een paraffinebad! 

Interesse in een manicure?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!