De winter is weer volop in het land. Naast mooie, witte landschappen brengt het ook wat minder leuke dingen met zich mee. Je hebt het misschien zelf al wel gemerkt. De wind en de koude temperaturen hebben best wel een impact op je huid, zowel je gelaat als je handen. Je huid wordt dunner en wordt daardoor gevoeliger voor uitdroging en beschadigingen die op lange termijn blijvend kunnen zijn. Daarom is het belangrijk om ze extra te verwennen in de komende maanden. Hier is wat je kan doen:

Wat kan je zelf doen?

Voorkomen is beter dan genezen, dus ga je wandelen of voor een langere tijd buiten zijn? Trek dan zeker een paar handschoenen aan om de directe wind en vrieskou tegen te houden. Zo voorkom je al heel wat schade.

Begin ook zeker op tijd een hydraterende hand- of gelaatscrème te smeren. Als je hier al mee start voordat de temperaturen onder 0 gaan, heeft je huid al een zekere reserve opgebouwd. Blijf deze smeren doorheen de koude dagen en eventueel ook nog wanneer het terug een klein beetje opwarmt. Voelt je huid doorheen de dag ook nog droog? Smeer dan iets vaker.

Toch te laat begonnen of echt nood aan een hydratatieboost voor je gelaat? Een hydraterend of voedend masker kan wonderen doen. Het geeft je huid net die extra verzorging. Afhankelijk van je huid kan je deze minstens 1 x per week gebruiken.    

Wat kan je laten doen?

Weet je zelf niet wat de noden van je huid zijn of heb je graag dat een professional met je huid aan de slag gaat? Dan kan je bij ons ook terecht voor onze beautybehandelingen.

Voor je handen kan je kiezen uit 3 soorten verzorgende manicures, maar voor beschadigde huid raden we de ‘Luxe spa manicure - fluwelen handen’ aan. Deze omvat een manicure, peeling, masker en paraffinebad. Paraffine verzorgt, voedt en kalmeert de huid. Het is de ideale verzorging voor droge of beschadigde handen en zeer effectief tegen rimpels en veroudering.

Voor je gezicht raden we de hydraterende gelaatsverzorging aan. Deze behandeling heeft een diepgaande werking en optimaliseert de hydratatie. Daarnaast vermindert het de eerste tekenen van veroudering en verbetert het de huidstructuur. Dit allemaal terwijl jij geniet van een totale ontspanning.

Bescherm je huid voor de koude en hou blijvende beschadigingen tegen.

Maak vandaag nog je afspraak!