Een stevige wandeling, een daguitstap naar de zoo of een pretpark, meer sporten…De zomer en dus ook je vakantie zijn meestal goed gevuld met allerlei activiteiten. Bovendien zijn de dagen ook langer dus staan er meer activiteiten op het programma. Begin je zomer met een ontspannende massage en je kan er helemaal tegen! In onze blog lijsten we enkele massages die je helpen ontspannen.

Ontspannende Massage

Ontspannende massage 

Je vakantie beginnen met een ontspannende massage is een goed idee. De stress van de dagelijkse ratrace valt eindelijk van je lijf. Vaak zorgt dit voor vermoeidheid, hoofdpijn of zelfs migraine. Een ontspannende massage zorgt ervoor dat jij je achteraf licht opgeladen en energiek zult voelen. We masseren de stress volledig uit je lijf.

Balinese massage

Met een balinese massage voel je de stress uit je lichaam vloeien door de ritmische, stevige en ontspannende massage. Oorspronkelijk komt deze massage van Bali, het eiland der Goden. 
Bij deze massage maken we gebruik van een combinatie van acupressuur en deep-tissue massage om de stroom van bloed en zuurstof rond je lichaam te stimuleren. Hierdoor krijg je een diepe ontspanning. 

Rug-schouder-nek massage

Heb je regelmatig last van je rug, nek of schouders? Dan is deze massage ideaal om je vakantie met rust te beginnen. Tijdens de massage pakken we intensief de pijnpunten en de spierverharding aan. De oliën die we gebruiken dringen onmiddellijk in de huid waardoor de massage snel effect heeft. 

Niet de massage die je zocht? Ontdek nog meer massages op onze website.