Heb jij ook af en toe blaren, eelt of zere voeten? Je bent niet de enige. Gelukkig bestaan er pedicures! In onze blog leggen we uit wat je kan kan verwachten. Een tipje van de sluier? Na een pedicure loop je op wolkjes.

Een complete verzorging voor je voeten 

Bij een pedicure worden je voeten volledig verzorgd. Ook je nagels krijgen de nodige aandacht. Als eerste worden je voeten gewassen en ontsmet in een lekker warm badje. Je nagels en nagelriemen worden op deze manier lekker zacht. Deze kunnen we daarna gemakkelijk behandelen.

Je nagels in topvorm

Net als bij een manicure zorgen we dat je nagels helemaal in orde zijn. Je nagelriemen duwen we terug, we knippen je nagels. Ribbels op de nagels? Dan polijsten we deze zodat ze weer lekker glad voelen. Als je het wenst, geven we je teennagels een mooi kleurtje. Zo kan jij pronken op dat volgende feest!

Eelt is verleden tijd

Niet alleen je nagels, maar ook je voetzolen worden verzorgd. We zorgen dat je weer op wolkjes loopt! Je overtollige eelt verwijderen we met speciaal gereedschap. Nadien smeren we je voeten in met een hydraterende crème. 

Een tikkeltje extra 

Mag het wat meer zijn? Dan kunnen we je voeten ook verzorgen met een peeling en een masker tijdens een spa pedicure. Met onze luxe spa pedicure geven we je een pedicure, een peeling, een masker en een paraffinebad. Daarna ben je volledig ontspannen!