Chocolade is meer dan een zoete zonde. We eten het ook als troostvoedsel, als opkikker of als afsluiter. Steeds meer wetenschappelijke bewijzen sijpelen binnen over de positieve invloed van cacao op onze gezondheid. Het bevat stoffen die een gunstige invloed hebben op de bloedvaten, wat het risico op een hartinfarct vermindert. Ook goed meegenomen: bepaalde stoffen in cacao geven ons humeur een flinke boost. Wist je dat je daar niet eens chocolade voor moet eten? De Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade.

Hot chocolate massage Meerhout Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk

Zacht gemasseerd worden met warme, vloeibare cacao-olie. Dat is de essentie van de hot chocolate massage. Deze behandeling geeft dan ook een gevoel van diepe rust en totale ontspanning, en schenkt huid en zintuigen een bijzonder wellnessgevoel.

 

De hot chocolate massage is de meest zoete vorm van massage in ons aanbod. Het totale, zinnenprikkelende genot. Je geniet niet alleen van de overheerlijke massage, maar ook van de weldoende warmte en van de prikkelende zoete geur van de gesmolten chocolade. Deze ervaring is met geen enkele andere massagevorm te vergelijken.

 

Het gevoel van de warme chocolade olie die over je rug uitgegoten wordt, brengt je al meteen in hogere sferen. Gecombineerd met de geuren die daarbij vrijkomen kom je al van bij de start in een toestand van totale relaxatie. Het schenkt zowel de huid, de zintuigen en de geest een gevoel van wellness.

 

Opkikker

De hot chocolate massage zal bovendien je humeur een stevige boost geven. Hoe dat komt? Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine (het gelukshormoon) aan gaat maken. Deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. En dat is lang niet het enige gelukzalige gevoel dat je tijdens en na deze massage zal ondervinden. Wij vertellen je er graag alles over.

 

Bij Moments4u staan we altijd klaar om je te adviseren over de massage die bij jou past. Je kan ze apart boeken, of als deel van een arrangement. Weet je graag nu al meer? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


Bron: Knack, massageplaatsen.be