Misschien had je er nog niet op deze manier over nagedacht: de huid is je grootste orgaan en de bescherming tussen jezelf en de rest van de wereld. Ze krijgt het hele jaar door zeer veel te verduren. Het is dus logisch dat je je huid de verzorging moet bieden die ze nodig heeft. Een aantal zaken kan je eenvoudig in het dagelijkse leven toepassen, maar waarom zou je eens niet mogen genieten van een ‘full option’ gelaatsverzorging in ons schoonheidssalon?

Gelaatsverzorging en pedicure Meerhout

Gezondheidsexperten zijn het er over eens: een gezonde huid zal de tand des tijds beter doorstaan, geneest sneller en beschermt beter tegen ziektes. De huid regelt meer dan je denkt. Ze is een filter en reguleert je lichaamstemperatuur. Ze is constant aan het vernieuwen, met oude cellen die afsterven en jonge die aangroeien. De huid wordt door alle aspecten in je leven aangetast, van wat je eet tot waar je leeft.

 

Ongezonde huid ziet er vaal en dof uit. Je krijgt makkelijker rimpels, en ze zullen dieper vormen als je huid gedeshydrateerd is. Niet goed verzorgde huid zal er sneller bleker uitzien, het verliest zijn elasticiteit, waardoor het er dun en uitgezakt gaat uitzien. Sterker nog: een gebrek aan gelaatsverzorging kan leiden tot zweren, acne … en de huid wordt vatbaarder voor ziekten, infecties en littekens.

 

Met een paar huis-tuin-en-keuken-tips kom je al een eind. Hydrateer voldoende door zuiver water te drinken gedurende de ganse dag, en door een gezond voedingspatroon dat voldoende vitaminen en mineralen geeft. Vers fruit en groenten, volkoren en magere eiwitten zorgen voor de beste resultaten. Bescherm je huid ‘s zomers ook altijd tegen de zon!

 

Bepaal je huidtype

Kies je voor de luxueuze ervaring van een gelaatsverzorging in ons schoonheidssalon, dan geven we je graag dé tips die voor jouw huidtype van toepassing zijn. Bij een goede gelaatsverzorging denken we aan het reinigen van het gelaat, hydrateren van de huid, en desgewenst het aanbrengen van verzorgende producten en goede, huidvriendelijke cosmetica. Essentieel is het bepalen van je huidtype. Je kan een gevoelige, normale, vette of droge huid hebben en elk huidtype reageert anders op huidverzorgingsproducten. Wij helpen je hier graag bij, zodat we je huid de juiste behandeling kunnen geven. Jou met een glanzende huid met jeugdige uitstraling weer de wereld in sturen, dat is ons streefdoel.

 

Ons schoonheidssalon is steeds, onafhankelijk van de sauna, toegankelijk.
U kan er voor behandelingen alle dagen terecht van 10.00u tot 22.00 uitsluitend na telefonische reservatie.

 

Een arrangement in het beautycentrum is een ideaal geschenk om een vriend(in), geliefde of jezelf eens flink te verwennen. Je kan bij ons snel en eenvoudig een cadeaubon bestellen, en je schenkt precies wat je wenst: arrangementen, massages of verzorgingen,… de cadeaubonnen blijven 6 maanden geldig.

 

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact op te nemen, en maak een reservatie.
 


Bronnen: gezondheideerst.be, meervitaliteit.com