gelaatsverzorging Meerhout skincare pedicure

Goede communicatie is de basis voor elke succesvolle relatie, zowel privé als professioneel. Een stralende gezichtsuitdrukking kan je erg ver brengen. Je gelaat regelmatig verzorgen is dus essentieel. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen te bedenken waar je af en toe een gelaatsverzorging verdient.

De huid is ons grootste orgaan

Onze huid is de bescherming tussen je lichaam en de rest van de wereld. Het fungeert als filter en reguleert je lichaamstemperatuur. Het vernieuwt constant, met oude cellen die afsterven en jonge die aangroeien. Alle aspecten in je leven tasten je huid aan, van wat je eet tot waar je leeft. Een gezonde huid zal de tand des tijds beter doorstaan, geneest sneller en beschermt beter tegen ziektes.

Goede gelaatsverzorging is cruciaal als je er goed wil uitzien. Ongezonde huid ziet er vaal en dof uit. Je krijgt makkelijker rimpels, en ze zullen dieper vormen als je huid gedehydrateerd is. Niet goed verzorgde huid zal er sneller bleker uitzien, het verliest zijn elasticiteit, waardoor het er dun en uitgezakt gaat uitzien.

Blijf gezond

Ook voor je gezondheid kan gelaatsverzorging erg belangrijk zijn. Slechte verzorging kan leiden tot zweren, acne en rimpels. Het wordt vatbaarder voor ziekten, infecties en littekens. Voor mensen met huidproblemen, zoals psoriasis en allergieën is goede verzorging nog belangrijker.

Hou je huid gezond omdat het constant verandert. Hydrateer voldoende door zuiver water te drinken gedurende de ganse dag, en door een gezond voedingspatroon dat voldoende vitaminen en mineralen geeft. Eet vers fruit en groenten, volkoren en magere eiwitten voor de beste resultaten. Vertoef je veel buiten, zorg dan steeds voor voldoende zonnebescherming. 

Naast een verkwikkende gelaatsverzorging, bieden we je in ons schoonheidssalon ook voetverzorging, manicure en ontharingen met warme wax aan. Steeds stemmen we ons advies af op jouw lichaam.

De behandelingen in het schoonheidssalon kunnen deel uitmaken van een arrangement. Zeker nu de vakantie echt wel in aantocht is, mag je je wel eens totaal ontspannen. Niet?

Heb je een andere vraag of wil je de beschikbare uren kennen? Contacteer ons. In het schoonheidssalon werken we steeds met telefonische reservatie.

Bron: www.meervitaliteit.com