Ben je op zoek naar een massagetechniek die je lichaam helemaal kalmeert en in balans brengt? Wil je je na de behandeling energieker voelen? Misschien past een bamboe massage dan wel bij jou. Deze methode werkt ontspannend, maar ook en vooral stimulerend.

Bamboe massage massagepraktijk in Meerhout

Wat is het precies?

Met bamboestokken als verlengstuk van onze handen, voorarmen en ellebogen geniet je van een zalige massage. Als voornaamste effect zal je een diepe, warme ontspanning ondervinden. De massage is gekend als een krachtige therapie tegen alledaagse stress, maar ook tegen fysieke en emotionele problemen.

Welke voordelen biedt het?

Een bamboe massage zal je lichaam bevrijden van endorfine, de stof die je lichaam automatisch aanmaakt wanneer het pijn voelt. Op zich is dat erg goed, ware het niet dat een bepaald deel van je hersenen hierdoor in overdrive gaat en andere delen van de hersenen doet krimpen. (Teveel) endorfine opwekken is dus zinloos. Bamboe massage helpt ook andere toxische stoffen uit het lichaam te verdrijven, en verbetert de bloedsomloop.

Daarnaast zijn de voordelen legio: nekpijn, schouderpijn en pijn in de hogere rug kunnen verlicht worden met bamboe massage. Het verhoogt tevens je slaapkwaliteit. Wist je trouwens dat ook sporters hun heil wel eens zoeken bij bamboe massage, dankzij de stimulatie van de neuro-musculaire plaatsen die de ontspannende en kalmerende eigenschappen versterken?

Het werkt huidversterkend

Een behandeling met bamboestokken neemt niet alleen spanning en pijn weg. Het verbetert ook de textuur van je huid. Bamboe-extracten helpen je lichaam essentiële mineralen als kalium, calcium en magnesium absorberen. Apart daarvan bevrijden ze je huid van allerlei irritaties.

De bamboemassage van Moments4u laat de rust weerkeren in je lichaam. Overtuigd? Contacteer ons* of maak vandaag nog kennis met onze arrangementen*.

Bronnen: mensengezondheid.infonu.nl, Times Of India